Marinela Kvapil: Ubistvo u rijalitiju

0
Prva knjiga Marinele Kvapil Ubistvo u rijalitiju u izdanju Vulkan izdavaštva pojaviće se sledeće nedelje na Sajmu knjiga i u knjižarama širom Srbije, a potpisivanje knjige na Sajmu biće organizovano u petak 25. oktobra od 15 do 16 časova i u nedelju 27. oktobr
Marinela Kvapil, Foto: Promo
Marinela Kvapil, Foto: Promo

Kniga Ubistvo u rijalitiju je triler, ili kako autorka voli da kaže detektivski roman. U rijaliti programu koji uživo emituje jedna nacionalna televizija u Srbiji, kamere prate život pet poznatih parova 24 sata dnevno. Svaki par u trci za vrtoglavom nagradom krije po jednu tajnu. Samo će pobednik biti dužan da otkrije svoju.

Jedne večeri u gradu nestaje struje. Produkciji rijalitija je potrebno svega sedam minuta da se prebaci na agregat i ponovo pokrene kamere. Nakon sedam minuta apsolutnog mraka i muka, svetla i kamere se pale, da bi zabeležile strašnu istinu, jedan od učesnika programa je ubijen.

Detektiv Bogdan Savić traga za drskim ubicom uz pomoć svoje bivše ljubavi Jane Kovač, urednice magazina o slavnima, i upoznaje drugu stranu estradnog džet-seta. Mračnu.

Autorka romana Marinela Kvapil radila je u producentskoj kući Emotion, a trenitno je urednik zabavnog programa na TV Prva.

makonda-tracker