Suzana Mančić: Neočekivano burno leto

0
Iako je svoj odmor u jednom grčkom selu zamišljala kao malu idilu tokom koje će pisati knjigu i svojim ćerkama prepričavati uspomene iz mladosti, voditeljka Suzana Mančić doživela je i neprijatnost koja je bacila senku na njeno uživanje.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Kao i svake godine, voditeljka Suzana Mančić (54) letnji odmor provela je sa ćerkama Teodorom (21) i Natalijom (18) u Grčkoj gde je doživela brojne lepe, ali i one manje prijatne avanture. Dok je pisala nastavak knjige Nepobedivo srce, sa svojim naslednicama evocirala je uspomene, a tokom mesec i po dana koliko su provele na moru, uživale su u zajedničkom društvu, smehu i radosti.

- Bile smo na ostrvu Pilion u ribarskom selu Damuhari, gde se svake godine okuplja veliki broj mojih prijatelja. Bilo je divno vreme, a pošto je reč o selu, po ceo dan smo se kupali, sunčali, igrali karte... Najveća atrakcija bila je lokalna svadba koja je organizovana u taverni. Bilo je pozvano celo selo, svi su igrali, skakali i uživali do zore... Umešala sam se među njih i izljubila mladu i mladoženju koji su bili toliko iznenađeni da nisu znali gde se nalaze – s osmehom priča Suzana i otkriva da ipak nije sve vreme letovanja bila nasmejana jer je preživela pravi pakao kada joj se pas povredio.

- Svako jutro svog psa Nou vodila sam u malo duže šetnje kako bismo se oboje razmrdali. Jednog dana se posekao, nisam videla na šta tačno, ali pretpostavljam na neku žicu. Toliko je povredio šapu da sam se plašila da će iskrvariti. Sjurila sam se u Golos, obližnje veće mesto, kod veterinara. Ušili su ga i to sam veoma stresno doživela – priča Suzana, čiji je verenik Simeon Ocomokos u tom periodu bio poslovno angažovan pa je kod voditeljke dolazilo vikendom i tada su svi zajedno provodili nezaboravne trenutke. Iako su njene ćerke već odrasle devojke, one i dalje žele da svoj letnji odmor provode sa majkom. Ovog leta uživale su u prirodi, knjigama i relaksaciji.

- One su punoletne devojke i veoma zrele. Vodile smo zanimljive razgovore, a pišući knjigu prisećala sam se svojih uspomena i pričala im o njima. Bilo im je interesantno da me slušaju, a pričale smo o ljubavima, momcima, karijeri, o svim lepim i lošim momentima koje život nosi. Sreća pa one vole sa mnom da se druže i pričaju – ponosno kaže voditeljka koja je po povratku sa mora povredila nogu, zbog čega je i hospitalizovana.

 

Piše: Ksenija Konić

Foto: Privatna arhiva

 

makonda-tracker