Ispovest Zorane Schultz u romanu Ukus greha

1
Hrabra, provokativna i do poslednje reči istinita, ispovest junakinje romana Ukus greha uzbudljivo je putovanje kroz neverovatan život autorke.

Ljubavi, one prave i one samo za jednu noć, veze sa slavnim muškarcima, glumcima, slikarima i muzičarima koji su klečali pred njom, avanture, pustolovine, životne nedaće, uspesi, brak, preljuba, zabranjene veze i tajne koje drugi nikada ne bi priznali, sve je to na stranicama ove knjige opisano rečima koje pogađaju direktno u srce.

Odbačenu kao dete, ovu ženu koja će vrlo brzo doći do bogatstva i statusa, život na visokoj nozi nije promenio. Ona ne krije da je istovremeno fatalna zavodnica, supruga posvećena svom mužu čak i kada je on izda i prevari, majka koja je dala najlepši deo sebe svojoj deci. Ne pretvara se. Nijedno osećanje u ovoj priči nije sakriveno: ni čudesan ukus erotike koji pršti sa stranica romana Ukus greha, ni ljubav, velika i bezuslovna, od koje počinje i završava se autorkino putovanje.

Zorana Schultz rođena je u znaku Bika, podznak Škorpija. Živi na relaciji Beograd–Nemačka–Crna Gora i tu je uvek, uz pršut i dobro vino, okružena ljudima koje voli. Ovo je njena prva knjiga koju izdaje Vulkan.

 

 

TAGOVI: knjiga123
makonda-tracker