Story i Laguna poklanjaju knjigu: Deca bestragije

0
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 14. juna, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to delo Uroša Petrovića Deca bestragije

Uzbudljiva, duhovita, na momente zastrašujuća avantura, koja je oblikovana kao do sada neviđena mešavina pustolovine, fantastike i mistike. Zbivanje romana smešteno je u prostor Balkana, u vreme osmanske vlasti, ali i u neodređene, egzotične prostore skrivene iza visokih planinskih venaca na jugu poluostrva. Grupa dece, koja je po mnogo čemu posebna (i koja je, između ostalog, i nastala na krajnje neobičan i čudesan način) živi zahvaljujući jednoj mračnoj, dobro čuvanoj tajni. Dramatični obrti, živopisni likovi i surovi okršaji odlika su ovog romana, koji će držati čitaoce prikovane za knjigu do poslednje stranice.

 „U ta vremena Balkan beše smutna vetrometina. Granice bejahu divlje, krhke i porozne, te su se raznolika ljudska i neljudska stvorenja smucala skrovitim stazama živopisnog poluostrva, sejući unaokolo zametke svakojakih prokletstava i čuda...“

Pažnja, ovo nije knjiga za najmlađe čitaoce! Dakle, ona je za tinejdžere i odrasle. Deklarativno se ovaj roman može podvesti pod naslove za sve uzraste, ali bi bilo poželjno upozoriti roditelje da je primereniji za decu od 12 godina pa naviše. 

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a knjige preuzimaju u Beogradu, u prostorijama Adria Medije, u Omladinskih brigada 88a.

 

makonda-tracker