Story i Laguna poklanjaju knjigu: Predivna stvorenja

1
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 14. juna, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to delo Kami Garsije i Margaret Stol Predivna stvorenja

Neke ljubavi su suđene... Druge su uklete...

U gradu u kome nema iznenađenja, jedna tajna mogla bi promeniti sve.

Kami Garsija i Margaret Stol dobile su ideju za Predivna stvorenja, svoj prvi roman, za ručkom. Margaret je oduvek bila oduševljena fantazijama i želela je da napiše roman o natprirodnom, dok je Kami volela priče s Juga i želela da napiše knjigu koja će se oslanjati na njene južnjačke korene. Ne znajući o čemu bi pisale, na papirnoj salveti su zapisale svoje ideje za priču koja će sjediniti njihova interesovanja. Do kraja ručka Predivna stvorenja su bila rođena.

U okrugu Getlin nije bilo iznenađenja. Bar sam tako mislio. Ispostavilo se da nisam mogao biti dalje od istine. Bilo je tu nekakvo prokletsvo. Bila je tu jedna devojka. A na kraju, bio je tu i grob.
Lina Djukejn razlikuje se od svih sa kojima se mali južnjački grad Getlin dosad susreo i pokušava da sakrije svoje moći i prokletstvo koje generacijama progoni njenu porodicu. Ali čak ni među zaraslim baštama, mračnim močvarama i ruševnim grobljima tajna ne može zauvek ostati skrivena.
Itana Vejta, koji odbrojava mesece kad će pobeći iz Getlina, progone snovi o prelepoj devojci koju nikad nije upoznao. Kad se Lina doseli na najstarije i najozloglašenije imanje u gradu, Itan oseća da ga njoj vuče nešto neobjašnjivo i odlučuje da otkrije kakva je to veza između njih.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a knjige preuzimaju u Beogradu, u prostorijama Adria Medije, u Omladinskih brigada 88a.

 

makonda-tracker