Gordana Kuić na Vulkanovom mini sajmu knjiga povodom Dana žena

0
U TC Merkator do 10. marta traje Vulkanov mini sajam knjiga. Gošća ovog sajma je čuvena Gordana Kuić, koja će se u petak, 8. marta od 17 do 18 sati družiti sa čitateljkama i potpisivati svoje knjige - od Mirisa kiše na Balkanu, do poslednje zbirke priča Sa dru

Ova knjiga objavljena je za poslednji Sajam knjiga i predstavlja svojevrsni dnevnik junaka od 16. vek do danas. Autorka prati njihove sudbine u različitim okolnostima i vremenima, kojima je zajednička borba za što bolji život. 

Pored najaktuelnijih svetskih i domaćih naslova, čitaoce će obradovati akcija povodom Dana žena Dame biraju u kojoj uz ljubavni roman Pričaj mi o ljubavi i erotsku knjigu Tajna dobijate Golden Rose kozmetiku na poklon. Akcija traje do 20. marta u svim knjižarama Vulkan.

Eliza Valmorbida u knjizi Pričaj mi o ljubavi donosi istinite priče o strasti i istrajnosti, o slučajnim susretima i neočekivanim romansama, o ljubavnicima čije zvezde bivaju uvučene u istu orbitu. Naravno, u ovoj knjizi ima i tuge. Ima i pitanja, ali ne i konačnih univerzalnih odgovora. Ipak, i bez njih, tuđe sudbine sa srećnim krajem imaju moć da nas ispirišu i vrate optimizam u naša srca.

L. Mari Adlin u knjizi Tajna opisuje život Kesi Robišo koji je jednoličan do momenta dok, u kafiću u kom radi, jedna tajanstvena i prelepa žena zaboravi dnevnik. Kesi ne može da odoli a da ga ne pročita...

makonda-tracker