Neispričana priča od 21. decembra u prodaji

0
Ostvarenje Monike Ali, roman Neispričana priča u izdanju Lagune biće od petka, 21. decembra u prodaji u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca.
Foto: promo, Laguna
Foto: promo, Laguna

Neispričana priča je roman o ceni slave, o značaju identiteta i o mogućnosti ili nemogućnosti da se život počne iz početka. Život i brak britanske princeze Dajane bili su istovremeno i bajka i noćna mora. Iako su je milioni obožavali, ona se osećala odbačeno, izdano, prevareno. Da je Dajana poživela, da li bi ikad pronašla mir i sreću ili bi prokletstvo slave učinilo svoje?

Kad je princeza Dajana poginula u pariskom tunelu Alma, imala je samo trideset sedam godina. Da je poživela, prvog jula 2011. napunila bi pedeset godina. Ko bi ova voljena ikona danas bila da je živa? Šta bi radila? I gde?

Monika Ali, jedna od najsvestranijih i najsmelijih spisateljica našeg vremena, osmislila je drugačiju sudbinu princeze Dajane u svom novom romanu Neispričana priča. U ovom bestseleru Njujork tajmsa, izmišljena princeza Monike Ali je prelepa, neustrašiva i domišljata i uspela je da pronađe svoj mir.

makonda-tracker