Story i Laguna poklanjaju knjigu - Vesna Dedić Milojević: Ti si meni sve

2
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 21. decembra, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to delo Vesne Dedić Milojević - Ti si meni sve.

Iako ispričana u prvom licu, ovo je dramatična priča bez hepienda o Marinelinom životu ispunjenim potragom za iskrenom ljubavlju.

Tri studentkinje glume – Nadežda, Tamara i Marinela – krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Šta su od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako su preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri čitali ste u bestselerima Zauvek u srcu i Sunce meni, sunce tebi.

Roman Ti si meni sve je završni deo trilogije koji je po oceni kritičara najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedić Milojević.

Ti si meni sve je melodrama u kojoj će se prepoznati žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu ženu a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

Ti si meni sve je uzbudljiva ljubavna priča koja će vam pomoći da se suočite sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom i osećajem da ste nečiji, a ipak svačiji usled sopstvenih slabosti i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE.  Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker