Story i Laguna poklanjaju knjigu - Sanja Marinković: Moja tajna

2
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 21. decembra, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to ilustrovani priručnik sa vežbama za oblikovanje tela i receptima za zdrav život pozna

Sanja Marinković u ovom vodiču otkriva čarobnu formulu sjajnog izgleda, kao i ukusne a dijetalne recepte, koji će postati biblija za savremene devojke i žene.

Poznato TV lice će svojim savetima naterati čitateljke da se u sebe za 20 minuta. Knjiga sadrži ilustrovane vežbe za oblikovanje tela sa detaljnim objašnjenjima, recepte za zdravu ishranu u vidu nedeljnog jelovnika, i stručne savete lekara.

Knjigu otvara autobiografska beleška u kojoj Sanja Marinković govori o svom detinjstvu i svojim sklonostima ka vežbanju i zdravoj ishrani.

Zatim slede vežbe (tri stepena) sa opisom u slici i reči. Naznake na slici ukazuju na šta treba da obratiti pažnju prilikom izvođenja svake vežbe. Nakon svakog stepena sledi kratak pregled vežbi koje omogućavaju njihovo izvođenje u kontinuitetu. Vežbe je koncipirala Marija Savić Srećković, višestruka državna prvakinja u fitnesu i najuspešnija takmičarka na međunarodnim fitnes takmičenjima.

Zatim slede saveti za zdravu ishranu (kojima opet prethodi jedna autobiografska beleška) predstavljeni u formi nedeljnog jelovnika sa receptima, a na kraju se nalazi tabela za računanje indeksa telesne mase.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE.  Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker