Story i Laguna poklanjaju knjigu – Isidora Bjelica: Avato ili Žena poslednjeg srpskog despota

0
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 21. decembra, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to delo Isidore Bjelice Avatoili Žena poslednjeg srpskog despota

Šokantan roman koji kombinuje najveće istorijske tajne vezane za Avato i savremene konspirološke asocijacije. Ovo je najradikalnije delo bestseler autorke koja je ovim dokazala da je u potrazi za istinom i slobodom spremna da pređe sve zabranjene granice.

Noivi roman Isidore Bjelice sa elementima trilera u kome se govori o istorijskim tajnama i kulisama novih informacionih tehnologija.

Kako se desilo da od vremena slobodoumnog cara Dušana, koji je prekršio Avato i uveo caricu Jelenu na Hilandar, dođemo do vremena kada cela teritorija Srbije postaje zabranjena za žene i to čak i za ženu samog vladara? Twitter postaje njena jedina zona slobode u koju beži od diktature svog muža, perverznog i narcisoidnog vladara Srbije. U vremenu kada nas ni novine ni televizijski kanali ne mogu više iznenaditi takvim skandaloznim vestima a da za njih već nismo čuli, ostaje nam samo Twitter, kao jedino mesto na kojem se mogu naći najintimniji i najužasniji detalji naših života.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

makonda-tracker