Story i Laguna poklanjaju knjigu - Nataša Draganić: Svakog dana, svakog časa

0
U susret predstojećoj Noći knjige, koja će biti održana 21. decembra, Story i Laguna vam pružaju priliku da svakoga dana osvojite poneki od Laguninih bestselera. Danas je to delo Nataše Draganić Svakog dana, svakog časa

Priča o dvoje ljudi koji se ne mogu naći, a stvoreni su jedno za drugo.

Roman hrvatske autorke napisan na nemačkom jeziku privukao je veliku pažnju čitalaca u Nemačkoj (prodat je u 50.000 primeraka), a prava za prevod prodata su u čak 28 zemalja pre nego što je roman izašao iz štampe; nedavno su tražena prava i za kineski jezik.

Makarska, šezdesetih godina. Sve počinje novom novcatom torbom. Ima bele i plave pruge i žutu ribu u sredini, a pripada Dori, koja upravo kreće u vrtić. Luka još nikad nije video nešta tako lepo! Petogodišnjak je toliko očaran njome da zaboravi  da diše, te se onesvesti. Dora ga poljupcem budi i oni postaju nerazdvojni - sve do jednog septembarskog dana nekoliko godina kasnije, kad se Dora s roditeljima  seli u Pariz.

Nakon šesnaest godina ponovo se sreću, i to u Parizu, gradu ljubavi. Dora, koja je ostvarila svoj san da postane pozorišna glumica, odlazi s prijateljima na otvaranje izložbe. A umetnik koji izlaže je Luka... Iako nema sumnje da mogu biti srećni samo zajedno, život kreće nepredviđenim tokom.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE.  Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker