Isidora Bjelica i Jelena Bačić Alimpić na Beogradskom sajmu knjiga

0
U subotu, 27. oktobra, na Laguninom štandu sa svojim čitaocima će se družiti Isidora Bjelica, Jelena Bačić Alimpić, kao i Vesna Dedić Milojević i Sanja Marinković koje će predstaviti svoje nove romane.
Isidora Bjelica i Jelena Bačić Alimpić, foto: Ivan Dobričić
Isidora Bjelica i Jelena Bačić Alimpić, foto: Ivan Dobričić

Od 13 sati sa svojim čitaocima će se družiti Isidora Bjelica. Ona će predstaviti svoj novi roman Avato ili Žena poslednjeg despota koji slovi za najradikalnije delo bestseler autorke. Ovaj šokantan roman sa elementima trilera, kombinuje najveće istorijske tajne vezane za Avato i savremene konspirološke asocijacije.

Od 14 sati svoje knjige potpisivaće Jelena Bačić Alimpić. Nakon sjajnog romana Ringišpil Laguna je ove godine objavila Pismo gopođe Vilme, priču o čoveku koji u naizgled banalnoj potrazi za svojim poreklom otvara Pandorinu kutiju porodične prošlosti i dolazi do šokantnih otkrića o svojim precima.

U subotu od 16 sati sa čitaocima na Sajmu knjiga družiće se Vesna Dedić Milojević i Sanja Marinković. Vesna će predstaviti treći roman svoje besteler trilogije, Ti si meni sve, dok će se Sanja Marinković predstaviti svojevrsnim vodičem za zdrav život Moja tajna – ljubav, vežbanje, kuvanje.

makonda-tracker