Vesna Dedić: Promocija knjige Ti Si Meni Sve na crnogorskom primorju

0
Roman Ti si meni sve koji se već dva meseca nalazi na svim bestseler listama u regionu, ali i na svakom peškiru na crnogorskim plažama, biće predstavljen u Budvi, Porto Montenegru i Herceg Novom od 2. do 6. avgusta.

Na letnjoj sceni u Budvi na kojoj se svakog leta na Vesninim promocijama okupi preko 500 turista, zvanica i predstavnika medija, ovog leta će roman Ti si meni sve biti predstavljen 2. avgusta, uz balade koje će pevati Darko Martinović, ovogodišnji pobednik Zvezda Granda. U Porto Montenegro, promocija je 4. avgusta u okviru manifestacije Shopping vikend. VIP zvanice će uživati u baladama koje će pevati Nina Petković, učesnica  Operacije trijumf. U Jahting klubu u Herceg Novom, 6. avgusta, Vesni Dedić i Ivanu Golušinu koji će biti domaćin svih promocija, društvo će praviti jedna velika zvezda kao gost iznenađenja.

Turistička organizacija Budve, Porto Montenegro i izdavačka kuća Laguna na ovaj način žele i da obeleže izalazak rekordnog 12. izdanja romana Ti si meni sve, koje je štampano za manje od dva meseca od objavljivanja.

Kao što je pozanato, radnja sva tri romana trilogije koju čine Zauvek u srcu, Sunce meni,sunce tebi i Ti si meni sve , dešava se ne samo u Beogradu već i na crnogorskom primorju.

Romantičnoj atmosferi ovih promocija doprineće ne samo atmosfera noći uz more i zvuci balada uz koje se dešavaju najlepše ljubavne scene već i činjenica da naredne dve godine Vesna Dedić neće priređivati promocije, jer će se posvetiti pisanju novog romana i staviti tačku na trilogiju o tri glumice koje su verovale da se tragedije u životu dešavaju,a sreća se gradi.

makonda-tracker