Promocija novog romana Isidore Bjelice

0
U Delfi Caféu u SKC-u održana je promocija najiskrenijeg romana Isidore Bjelice Roman o preljubi koji govori o tome kako pobediti u ljubavi i ne poludeti od strasti, a o njemu su pričali Goca Tržan, Bora Đorđević, Beba Dragić, Bojana Kesić i autorka romana koj

Isidora Bjelica još jednom je dokazala da je omiljena među kolegama, što je moglo da se vidi po velikom broju prijatelja koji su došli da je podrže, među kojima su Vanja Bulić, Suzana Mančić, Dejan Lučić, Iva Štrljić i mnogi drugi.

- Mislim da su kompletan pad morala i prevara svuda oko nas, ali ništa ne može da se poredi sa osećajem kada vas neko koga volite laže i obmanjuje, zato ova knjiga treba da pomogne svakoj osobi koja se oseća prevareno i izdano - izjavila je Isidora Bjelica.

Glumac Dragan Vujić Vujke čitao je nekoliko odlomaka iz knjige i oživeo je radnju romana, a glumački studio BIS veoma uzbudljivim i duhovitim performansima uveličao je promociju.

Te večeri su proglašene tri najbolje priče o preljubi inspirisane ovim romanom. Prvo mesto osvojila je Kristina Vesković pričom Nije imao više vremena. Drugo mesto pripalo je Nataši Golić pričom Zabluda, dok je na trećem mestu Vesna Ristović pričom Preljuba.

Na kraju promocije Isidora Bjelica je potpisivala svoj roman.


 

makonda-tracker