Još jedna noć knjige

0
Pod sloganom Budni uz knjigu izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi u petak, 15. juna 2012. godine, od 18 do 24 sata, uz podršku Sekretarijata za kulturu Skupštine grada Beograda, šesti put organizuju Noć knjige.

Ovaj svojevrsni festival knjige koji pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima nudi i druge zanimljive sadržaje održaće se na 8 lokacija u Beogradu i još 8 gradova u Srbiji: u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu i Sremskoj Mitrovici.

Ljubitelji pisane reči, samo u okviru ovog događaja, biće u prilici da kupe knjige različitih žanrova po neverovatno niskim cenama. Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto i za četiri i više knjiga 40 odsto. Na naslove ostalih izdavača popust će biti 20 odsto.

U tradicionalno dobroj atmosferi sve posetioce očekuju brojni popusti i pokloni pri svakoj kupovini. U okviru Noći knjige sa posetiocima će se družiti brojne poznate ličnosti i domaći pisci koji će potpisivati svoje knjige.

Manifestacija Noć knjige za cilj ima popularizaciju knjige i čitanja.

Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Budite deo ove jedinstvene manifestacije. Budite Budni uz knjigu!

Na našem sajtu svakoga dana do Noći knjige poklanjamo Lagunina izdanja.

makonda-tracker