Nastavak serije Seks i Grad uskoro na malim ekranima

0
Četrnaest godina nakon emitovanja prve episode serije koja je širom sveta postigla veliki uspeh, počelo je snimanje novog serijala pod nazivom Kerini Dnevnici, koji će se uskoro pojaviti na malim ekranima.

Nakon šest sezona popularne serije i dva filma, sada ćemo biti u prilici da uživamo u nastavku koji će pratiti život poznate kolumnistkinje Keri Bredšo, ali u vremenu pre Seks i grada i pre nego što je oformljena poznata četvorka - Keri, Samanta, Šarlot i Miranda. Naime, serija će govoriti o sazrevanju junakinje, završetku srednje škole i dolasku u Njujork, a biće puna nagoveštaja sudbine koja je očekuje. U istoimenoj knjizi spisateljice Kendas Bušnel po kojoj je serija i rađena, Keri ide u srednju školu u Konektikatu, gde napušta drugarice da bi se posvetila novom dečku u školi. Fanovi će saznati i više o Kerinoj porodici, koja se u seriji Seks i grad praktično nije ni pominjala.

Ranije se šuškalo da će ova knjiga biti pretvorena u film, ali američka mreža CW naručila je pilot epizodu televizijske serije. Keri Bredšo iz mlađih dana igra Ana Sofija Rob.

Tijana Radovanović

makonda-tracker