Jelene Bačić Alimpić promovisala roman Pismo gospođe Vilme

0
Sinoć je u Beogradu, u velelepnoj Vili Jelena, održana promocija drugog romana Jelene Bačić Alimpić Pismo gospođe Vilme. Voditeljka i spisateljica zadala je zadatak mnogima, jer je priredila promociju o kojoj će se dugo govoriti.

Roman Pismo gospođe Vilme govori o tajnama vojvođanske porodice čiji je stub Vilma Vajs, koju otac mimo njene volje udaje za bogatog čoveka kako bi porodicu spasao propasti.

- Inspiraciju za ovaj roman našla sam u svojoj porodici, kada sam pre nekoliko godina posetila sestru svoje bake po ocu, koja mi je ispričala detalje iz Vilminog života, a ja ih pretočila u porodični roman - rekla je Jelena.

Promocija romana Pismo gospođe Vilme održana je u enterijeru koji je bio prilagođen 18. veku. Među mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, promociji je prisustvovala i predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović, kao i voditeljka Dragana Katić, Leontina, Goca Tržan, Iva Štrljić, Vesna Dedić, Sanja Marinković, Ognjen Radivojević, Verica Rakočević, Suzana Perić, Tatjana Vojtehovska, Igor Lazić Niggor i mnogi drugi. Jelena je sa osmehom na licu i sjajno raspoložena dočekivala svoje goste.

 

makonda-tracker