Jelena Bačić Alimpić potpisivala novi roman Pismo gospođe Vilme

0
Povodom izlaska drugog romana poznate televizijske voditeljke, organizovano je druženje sa čitaocima i potpisivanje knjige u knjižari Delfi SKC.

Oduševljena brojna publika  imala je priliku da razgovara sa autorkom i da joj uputi čestitke za uspeh koji je ostvarilo njen prvenac Ringišpil, prodat u više od 50 hiljada primeraka. Obožavaoci Jelenine književnosti iskoristili su priliku i poželeli joj još veći uspeh sa novom knjigom.

 

Jelena Bačić Alimpić se uz osmeh srdačno zahvalila i nije krila svoje oduševljenje i sreću što je već prvog dana knjiga počela odlično da se prodaje i postiže zapažen uspeh.

- Nadam se da će moj novi roman stići na što više adresa, zato što predstavlja uzbudljivu porodičnu dramu sa elementima misterije. Knjiga je napisana u četiri prva lica i dve epohe u kojoj se prožima prošlost i sadašnjost - istakla je autorka.

Pismo gospođe Vilme je dirljiva priča o ljubavi, prijateljstvu i kompleksnim porodičnim odnosima, a pre svega tragična ispovest o sudbini jedne porodice. Knjiga se od juče nalazi u prodaji u svim Delfi i bolje snabdevenim knjižarama.

 

 

makonda-tracker