Uskoro novi roman i blog Vesne Dedić

0
Naša najveća izdavačka kuća Laguna i najtiražniji domaći pisac Vesna Dedić Milojević potpisali su eskluzivni petogodišnji ugovor za objavljivanje bestseler trilogije koju čine romani Zauvek u srcu, Sunce meni, sunce tebi i novi roman Ti si meni sve.
Vesna Dedić
Vesna Dedić

Roman Ti si meni sve za koji kritičari kažu da je melodrama i do sada Vesnin najemotivniji i najzreliji roman pojaviće se u knjižarama prvog juna.

Sa romanom Zauvek u srcu počela je saga o tri studentkinje glume Nadežde, Tamare i Marinele koje krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Čitateljke romana su sa uzbuđenjem i mnogo suza pratile šta su junakinje od života želele,u čemu su grešile, koga su volele i kako preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri.

Ti si meni sve je melodrama u kojoj će se prepoznati žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice,muškarci koji su voleli jednu,a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

- Ti si meni sve je uzbudljiva ljubavna priča koja će,verujem,čitaocima pomoći da se suoče sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom i osećajem da ste nečiji, a ipak ste svačiji usled sopstvenih i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali. Unapred se radujem promocijama romana u celom regionu jer kao što se zna to su uvek predivna druženja uz crnogorska vina i uz mnogo muzike jer su važan deo i romana i promocija balade uz koje se dešavaju najlpeše ljubavne scene. Važno mi je što sam se opet vratila u Lagunu u nameri da moji romani budu pristupačni svim čitaocima u regionu. Ono što unapred znam jeste da će ovaj novi roman Ti si meni sve voleti i muškarci, pa neka provere zbog čega – izjavila je Vesna Dedić prilikom potpisivanja ugovora.

Najavljeno je i da će od prvog maja autorka na sajtu www.vesnadedic.com pisati blog koji će biti objavljivan svakog jutra u 8 sati.

makonda-tracker