Vanja Bulić i Aleksandra Janković na promociji knjige Srce u anesteziji

0
Spisateljica Silvana Stanković priredila je potpuno nesvakidašnju promociju ljubavnog romana Srce u anesteziji, u restoranu hotela Slavija Luks.

Autorka romana Silvana Stanković, iznenadila je goste potpuno nesvakidašnjom promocijom nove knjige Srce u anesteziji, na kojoj je, u restoranu hotela Slavija Luks, ugostila svoje prijatelje i kolege.

Novim delom, pokušala je da dočara ljubav dvoje koja je smatrana sudbinskom, a koja se nije krunisala brakom.

- Najlakše je osuđivati devojku koja voli i čini razne ludosti, dopušta sebi da je smatraju jadnicom, glupom, nedostojanstvenom. Ali, da li ima izbora? Nema, jer voli! Nema, jer u ljubavi nema strategije i ne mogu se smišljati potezi i strategija – rekla je Silvana Stanković.

Još jednom su se prisutni na promociji osvrnuli na poznatu osobu koja je opisana u ovom delu, na šta je autorksa rekla:

- Verujem da će se pored poznatih lilčnosti koji su svojim brodolomima punili stupce novina, u delu pronaći i mnogi iz naše okoline. Devedeset odsto parova se posvađa, naljuti, jedno drugom ne otvore vrata, ne javljaju se na telefon, slažu nešto, vređaju se... Devojka iz knjige se berzerezvno daje muškarcu, jer želi da on bude bolji. I možda on postane bolji. Čak i da ne postane, kako će znati ima li šanse, ako ne pokuša pita se Silvana, koja je na svojoj promociji ugostila i novinara Vanju Bulića i psihologa Aleksandru Janković.

makonda-tracker