Promocija knjige Ispod sedmog neba Jelice Greganović

0
Osmog marta Delfi cafe SKC bio je premali da primi sve posetioce koji su došli na promociju nove knjige Jelice Greganović Ispod sedmog neba

O knjizi su pored autorke govorili režiser Goran Marković, konceptualni umetnik Miroslav Nune Popović i umetnik Miodrag Miško Petrović.

Početak promocije obeležio je Nune Popović zanimljivom pričom o Jelici i njihovom poznanstvu sa bloga B92. Popović, pun reči hvale, opisuje Jelicu i njen dosadašnji spisateljski rad kao životnu alhemiju koja odiše duhovitošću i neverovatnoj sposobnosti da čitaocima dočara lepotu na što jasniji način.

Jelica je pričala o sličnosti svoje knjige sa filmovima Gorana Markovića i naznačila da je lepota života u malim stvarima, sa čime se Goran složio. Autorka je čitanjem nekoliko duhovitih priča iz svoje knjige obradovala publiku, koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Miško Petrović je završio promociju čitanjem eseja koji je posvetio Jelici i oduševio sve prisutne. 

Ispod sedmog neba je humoristička knjiga koja predstavlja mozaik sačinjen od priča koje dočaravaju duh svakodnevnice i otkrivaju da lepotu života čine sitnice.

 

makonda-tracker