Silvana Stanković promoviše svoju novu knjigu Srce u anesteziji

0
Simbolično, na 8. mart, Silvana Stanković promovisaće svoju knjigu u restoranu hotela Slavija Luks

Autorka se već dokazala delima Život u špilu, Ubica je poznavao Mariju, Kuvar za očajne domaćice i desetine drugih koje su osvojile čitaoce, jer su pisane neobičnim, urbanim stilom, sa mnogo slenga.

Knjiga prati ljubavnu vezu dvoje koji svoje energije ne mogu da usaglase godinama, razilaze se, ali se stalno i mire, pokušavajući da nađu rešenje za svoja srca. Tempo ljubavi, opisan sa detaljima u knjizi, umnogome podseća na svađe i mirenja, patnju i sreću jedne naše poznate dame.

Poznavaoci dela Silvane Stanković, tvrde da se ono opisano u njenim knjigama uvek nekom dogodilo, pa iz tog razloga počelo je da se šuška da je knjiga u stvari pretočen život jedne naše dame iz javnog života.

Ovo delo je, može se reći, odličan priručnik za devojke, koje bi trebalo da paze, koga vole svim srcem i da ponekad, ipak oslušnu savete najbližih i da se od muškarca koji nema osnovne norme ponašanja, ne može napraviti partner za ceo život.

- Posle ove knjige, neki muškarci shvatiće da su lepe žene, dobre jednu nedelju, a  dobre lepe celog života, dok će devojke paziti koga vole svim srcem – rekla je Silvana Stanković.

makonda-tracker