Laguna i Delfi u Mesecu ljubavi

0
U Laguninim klubovima čitalaca od 10. februara do 10. marta 2012. godine, važiće prodajna akcija koju smo nazvali Mesec ljubavi. Uz popust od 30 odsto na koji se dodaju i vaši članski popusti moći ćete da kupite 100 odabranih naslova za nju i njega.

U Laguninim klubovima čitalaca od  10. februara do 10. marta 2012. godine, važiće prodajna akcija koju smo nazvali Mesec ljubavi. Uz popust od 30 odsto na koji se dodaju i vaši članski popusti moći ćete da kupite 100 odabranih naslova za nju i njega.

Dodatni popust na količinu neće važiti.

U knjižari Delfi SKC pored redovnog popusta od 15% za Lagunine knjige važiće i dodatni popust od 30% za naslove na akciji Mesec ljubavi.

Spisak naslova na akciji Mesec ljubavi možete videti na sajtu www.laguna.rs.

Akcija će važiti i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

U okviru Meseca ljubavi Laguna i Delfi knjižare na Dan zaljubljenih u utorak 14. februara 2012. godine organizuju prigodan program.

Od 12 do 18 sati  svi parovi koji žele da ovekoveče svoju ljubav imaće mogućnost da ih tim stručnjaka profesionalno fotografiše, a uz zanimljivu pozadinu i najlepše ljubavne rečenice od fotografija koje će nastati tog dana Gogo book će dizajnirati knjigu fotografija. Ova knjiga fotografija moći će besplatno da se preuzme sa sajta www.laguna.rs i www.gogobook.com.

Od 14 časova ljubav će baletskom igrom iskazati igrači Narodnog pozorišta Sandra Stojanović i Igor Pastor. Ljubav je hrana jer ako čoveka ne ispunjava ljubav, onda je sve drugo jedna velika praznina. Ljubav ima najveću moć, a posetioci u Delfi knjižari SKC biće u prilici da vide kako se ljubav iskazuje igrom.

Od 16 časovabiće modni performans pod nazivom Modne ljubavne iskre by Milena Radović i Drina Pešić. Poznata beogradska dizajnerka i jedna od najlepših balerina i voditeljki otkriće vam tajne dobrog oblačenja i koje to sitnice treba da začine garderobu za Dan zaljubljenih. Modele će nositi poznate voditeljke i manekenke.

Od 18 časova održava se tribina Sve je to ljubav.

Svi kupci čiji računi budu preko 1000 dinara, dobiće kozmetiku Golden Rose.

Lepe poklone pripremili smo i kupcima koji posete knjižaru Delfi u Knez Mihailovoj. Poklone u ovoj knjižari obezbedio je Avon.

makonda-tracker