Dan zaljubljenih: Neka ljubav procveta

0
Povodom Dana zaljubljenih, izdavačka kuća Alnari u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, od 31.1. do 15.2. organizuje akciju Neka ljubav procveta u kojoj kupovinom bilo kog od četiri odabrana naslova svaki kupac dobija Oriflame kozmetiku na poklon. Naslovi k

Kortni, Kim, Kloi Kardašijan

Kuća lutaka

 

Kuća lutaka neverovatno je zabavan roman o uzbudljivoj, poznatoj, ali komplikovanoj porodici velikog srca i velike ljubavi. Iz pera superzvezda Kortni, Kim i Kloi Kardašijan, Kuća lutaka je odličan uvid u to šta se dešava iza sveg sjaja i slave tri sestre koje su posvećene jedna drugoj i porodici koju obožavaju. Kortni, Kim i Kloi poslužile su se svim trikovima koje znaju o životu poznatih kako bi napisale knjigu kakvu još niste imali priliku da pročitate.

Ramerovima ništa nije bitnije od porodice. Njihova majka se preudala i očuh, igrač bejzbola svetskog glasa, uselio se zajedno sa dva sina. Život u Los Anđelesu čini se sasvim tipičnim za ovaj novonastali klan. Dok ne svane dan koji će sve to promeniti… 

 

Marina Fiorato

Kćerka Toskane

U Italiji osamnaestog veka, rastrzanoj intrigama i sukobima, vrhunac društvene sezone predstavlja kontroverzna konjička trka Palio koja se održava u srcu Toskane. Dok takmičenje pretvara distrikte u zavađena plemena, a građane u beskompromisne zveri, jedna mlada žena zaljubljuje se u jahača iz protivničkog distrikta – autsajdera koji preti da poremeti klimavu ravnotežu između moćnika koji vladaju zemljom. Da li će njihova ljubav uspeti da nadjača mržnju i borbu za prevlast ili će ih primorati da se suoče sa užasnim posledicama izdaje sopstvenog tabora? 

 

Džil Mansel

Mislim na tebe

Kada Džem, kćerka Džini Holand, bude otišla da studira van grada,  Džini ne može da poveruje koliko joj nedostaje. Svesna je toga da je ovo idealan trenutak da ponovo pokrene sopstveni život. Vreme koje provodi daleko od kuće Džem doživljava kao pravu avanturu i trudi se da uživa u slobodi. Džini je ionako zauzeta novim poslom i zahuktalom ljubavnom vezom sa harizmatičnim Perijem Kenedijem. Međutim, da li Džini vlada situacijom u toj meri kako se Džem čini? Da li je prekasno da popravi loš prvi utisak koji je ostavila na Fina Penhaligona, svog seksi ali zastrašujućeg šefa? Jesu li Fin i Peri zapravo onakvi kakvim se čine?

Vilbur Smit

Neposredna opasnost

Hejzel Banok je naslednica velike naftne kompanije, poznate i uticajne širom sveta. Za vreme krstarenja Indijskim okeanom, Hejzelinu privatnu jahtu otimaju afrički pirati. U tom trenutku ona se na jahti nije nalazila, ali je njena devetnaestogodišnja kćerka Kajla kidnapovana. Pirati zahtevaju neverovatan iznos od dvadeset milijardi dolara za njen otkup. Hoće li ljubav jednog čoveka prema njoj promeniti sudbinu koja ju je zadesila? 

makonda-tracker