Vesna Dedić: Želim da mi se desi muškarac koji će reći - I sunce i ja samo tebi

0
Kao i prošle godine Vesna Dedić je žurku povodom dobijanja nagrade Hit libris, za najčitanije domaće autore u protekloj godini, upriličila u rodnoj Podgorici a otkrila je i svoju novogodišnju želju

U elitnom klubu Forum okupila se kulturna i intelektualna elita Crne Gore, predstavnici diplomatskog kora i medija koji su uz ogromne količine vina i šampanjca Plantaže i egzotično posluženje, kao i balade omiljene junakinjama romana Sunce meni,sunce tebi koje je izvodio duo So what i di džeja koji je prisutne držao na nogama do zore uz hitove osamdestih, proslavili uspeh svoje nekadašnje sugrađanke.

Voditelj Ivan Golušin nije mogao da nastavi konferansu posle aplauza kada je saopštio da su u toku pripreme za snimanje serije po Vesninim romanima koja će se snimati u Beogradu, Užicu, Smederevu, Podgorici i Budvi, a Vesna je blistala u glamuroznoj kreaciji Marijane Mateus srećna što je njen roman na prvom mestu bestseler lista i u rodnoj Crnoj Gori, kao što je bio slučaj i sa romanom Zauvek u srcu koji je 2010. bio najčitaniji u Srbiji.

- Kada doživiš uspeh, a nemaš ga sa kim proslaviti, onda je to poraz tebe kao čoveka. Kada tvom uspehu nazdravljaju kolege i prijatelji, onda tvoj uspeh ima smila - rekla je Vesna i nazdravila i uspehu svog druga iz gimnazije Jagoša Markovića koji je iste te večeri doživeo polučasovne ovacije za predstavu Lukrecija iliti ždero u produkciji Decembarskih dana umetnosti u Podgorici manifestacije u okviru koje je održana i žurka Sunce meni, sunce tebi.

Poželevši svim prisutnima da budu voljeni, zdravi i poštovani u 2012. godini, Vesna je na pitanje šta želi sebi odgovorila u stilu naslova svog romana:

- Želim da mi se desi muškarac koji će mi u 2012. reći: I sunce i ja - samo tebi.

makonda-tracker