Vesna Dedić promoviše novu knjigu u Budvi

0
U utorak 2. avgusta u Starom gradu Budve od 22 sata biće održana promocija knjige Vesne Dedić Sunce meni, sunce tebi

Turistička organizacija Budve i Budva Grad teatar su zbog ogromnog interesovanja odlučili da ovo veče poklone svim ljubiteljima najčitanijeg romana leta Sunce meni, sunce tebi, gde će uz slobodan ulaz, kao i prošle godine, otvoriti scenu namenjenu samo pozorišnim predstavama. 

Prošle godine, kada je promovisan roman Zauvek u srcu, preko 500 posetilaca uživalo je u crnogorskim vinima, muzici i delovima iz Vesninog romana, a tako će biti i ove godine. U programu će učestvovati sa baladama iz romana popularni pevači, ljubavne monologe će čitati glumci, a svi posetioci će dobiti i poklon vina Plantaža 13. jul.

Ova promocija ima posebno značenje, jer upravo na sceni Starog grada počinje roman Sunce meni, sunce tebi, gde se susreću glavni junaci i gde je početak priče o fatalnoj ljubavi koju je Vesna Dedić ispisala tako da je i ovog leta najčitaniji domaći pisac u regionu.

Roman Sunce meni, sunce tebi nastavak je romana Zauvek u srcu i dešava se u Beogradu i u Budvi. Iza korica naslovne strane na kojoj je fotografija plaže u Pržnom krije se priča o potrazi za večitom ljubavlju, borbi sa sterilitetom, biseksulanosti partnera…

Vesna Dedić ni u ovom romanu koji je inspirisan pesmom Miladina Šobića Sunce tebi, sunce meni nije odustala od ideje da se tragedije u životu dešavaju, a sreća se gradi

 

makonda-tracker