Nives Celzijus: Dino i ja nismo vodili ljubav za godišnjicu braka

0
Popularna pevačica Nives Celzijus je u hrvatskoj emisiji Exkluziv progovorila o svom životu u Grčkoj, porodici i planovima za budućnost, a otkrila je i neke detalje iz svoje bračne postelje

Atraktivna brineta Nives Drpić trenutno sa suprugom Dinom i dvoje dece živi u Grčkoj, gde Dino igra za fudbalski klub AEK. Njih dvoje trude se da nemiri u Atini ne dotiču njihovu svakodnevnicu i gledaju da uživaju u izležavanju na plaži i kupanju, a nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka.

- Čestitam ti na šest godina uspešnog robijanja – poručila je Nives svom izabraniku putem Facebooka.

Lepotica je za hrvatsku emisiju Exkluziv otkrila da su njih dvoje godišnjicu proveli baš kao i svaki drugi dan.

- Tipična svakodnevnica. Nismo se čak ni poseksali – izjavila je Nives.

Za šest godina braka slavni par dobio je dvoje naslednika, a za sada nemaju u planu proširenje porodice za još jednog člana. Iako je Nives svojevremeno pričala da želi treće dete, sada kaže da je te planove odgodila za neku daleku budućnost, kada njeni mališani budu malo porasli.

Pevačica je odlučila da se u narednom periodu posveti svojoj karijeri. Uskoro bi trebalo da snimi spot za pesmu Gol u kojem će glumiti jedan fudbaler, a za mesec i po dana u Berlinu će snimiti i englesku verziju ovog potencijalnog hita.

U pripremi je i knjiga U krevetu s Kristijanom koja će izaći i u Nemačkoj, Grčkoj, Španiji i Italiji.

makonda-tracker