Poznate spisateljice na najuspešnijoj Noći knjige do sada

0
U šest knjižara u Beogradu i 14 knjižara širom Srbije, ljubitelji čitanja iskoristili su velike popuste u Noći knjige. Pisci Lagune potpisivali su svoje knjige a bogat prateći program vodili su Voja Nedeljković, Milica Milša, Iva Štrljić i Aleksandar Filipović

Kao dobri domaćini i organizatori, Laguna i knjižarski lanac Delfi obezbedili su poklone uz svaku kupovinu, u većim knjižarama pisci Lagune potpisivali su svoje knjige, a bio je pripremljen i bogat prateći program koji su vodili Voja Nedeljković, Milica Milša, Iva Štrljić i Aleksandar Filipović.

U knjižari Delfi u SKC Lokica Stefanović je pokazivala vežbe iz svoje knjige Pametno telo. Na tribini Kako nastaje bestseler, Lagunini autori Jelena Bačić Alimpić, Isidora Bjelica i Dejan Stojiljković zaključili su da je za bestseler potrebno pisati iskreno i srcem, a pre toga pročitati mnogo knjiga.

Posetioci Noći knjige u knjižari u SKC-u su uživali i u modnoj reviji Milene Radović čije su modele nosile spisateljice Lagune. Tokom večeri Voja Nedeljković je zabavljao prisutne i razgovarao sa piscima koji su potpisivali svoje knjige.

U knjižari Delfi u Kralja Milana 6, sa posetiocima Noći knjige su se družili Milica Milša i Žarko Jokanović, a Ljubivoje Ršumović, Zorica Kuburović, Dušan Miklja, Uroš Petrović, Ružica Sokić potpisivali su svoje knjige.

Zemunci su pokazali posebnu ljubav prema knjiga jer je knjizara Delfi u Glavnoj 20 bila prepuna tokom cele večeri. Program je vodila Iva Štrljić koja će uskoro za Lagunu objaviti svoju prvu knjigu a pisci Lagune su potpisivali svoje knjige.

Novosađani su i ovog puta bili brojni u Noći knjige a sa posetiocima su se družili Aleksandar Filipović i pisci Lagune Vanja Čobanov i Siniša Živković.

 

makonda-tracker