Ana Ivanović: Opuštam se uz Rijanu i Bijonse

1
Naša popularna teniserka Ana Ivanović u intervjuu za portal BNP Paribas Open turnira otkrila je uz koju muziku se opušta i koja hrana joj je omiljena

Prenosimo deo intervjua u kom je proslavljena sportistkinja, koja je trenutno u Dubaiju na WTA turniru, otkrila i da je malo poznata stvar u vezi sa njenim kolegom i prijateljem Novakom Đokovićem to što on ne voli rano da ustaje.

Postoji prijateljstvo između vas i vašeg zemljaka Novaka Đokovića... Igrali ste sa njim na Hopman Kupu i za vreme Australian Opena ste bili u njegovoj loži i navijali za njega. Možete li našim čitaocima da kažete nešto zabavno ili divno o njemu što oni već ne znaju?

- Ne voli rano da ustaje.

Znamo da volite da čitate. Šta ste čitali u poslednje vreme, i da li imate neku dobru knjigu koju bi ste preporučili navijačima?

- Trenutno čitam Ptice umiru pevajući. Imam toliko knjiga koje bih preporučila! Evo nekoliko: bilo šta od Paola Koelja; The Monk Who Sold His Ferrari, i The Girl With the Dragon Tattoo. Spremam se da počnem da čitam The Lock Artist od Steva Hamiltona. Čula sam da je jako dobra.

Na svom web sajtu ste rekli da uvek imate pesmu koja vam se tokom mečeva vrti u glavi. Šta se sluša u poslednje vreme?

- U poslednje vreme ništa! Ali ranije su to uglavnom bile pesme od Bijonse i Rijane.

Možete li da nam kažete koja su vam tri omiljena obroka ili koju hranu volite da jedete?

- Najviše volim azijsku hranu. Tri jela koja posebno volim su suši, crni bakalar i škampi tempura.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker