Slavni sportisti na promociji Olimpijskog vekovnika

U knjižari-galeriji Glasnik, održana je i zvanična promocija Olimpijskog vekovnika, na kojoj su pored Slobodana Gavrilovića, direktora Službenog glasnika, predsednika OKS Vlade Divca, autora knjige Čedomira Šoškića, govorili i proslavljeni olimpijci Dejan Savi
0
1 / 4

U godini u kojoj Olimpijski komitet Srbije proslavlja 100 godina postojanja, iz štampe je izašla dvotomna monografija Olimpijski vekovnik. Suizdavači ovog jedinstvenog izdanja, na 1.100 strana u tvrdom povezu i luksuznoj opremi su Olimpijski komitet Srbije i Službeni glasnik.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac zahvalio se ljudima iz Službenog glasnika, autoru Čedomiru Šoškiću i svima koji su radili na prikupljanju materijala i stvaranju monografije.

- Veliki jubilej koji slavimo ove godine pravi je trenutak za izdavanje ovog dela, a svi sportisti koji su gradili istoriju olimpijskog pokreta u našoj zemlji, svakako zaslužuju ovakvo delo. Lično mi je veoma drago što sam delić istorije koja se nalazi na stranicama ove monografije – rekao je Divac.

makonda-tracker