Knjige za decu iz Prihvatilišta

0
Nakon Sajma knjiga, akcija prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta za decu i omladinu nastavlja se u knjižari Delfi u SKC-u, u subotu 11. decembra od 12 časova

Laguna kao najveći izdavač u zemlji pokrenula je inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta u kojem žive mladi željni znanja i otkrivanja novih svetova, koje im samo knjiga može pružiti.

Zato su svi zainteresovani pozvani da dođu u knjižaru Delfi koja se nalazi u Studentskom kulturnom centru, gde će se deca iz Prihvatilišta družiti sa brojnim ličnostima iz javnog i kulturnog života koje su podržale inicijativu Lagune da ova ustanova dobije i svoju prvu biblioteku. Poznate ličnosti će tog dana dati svoj doprinos tako što će doneti najmanje jednu knjigu koju će pokloniti Prihvatilištu. Posetioci takođe mogu dati svoj doprinos tako što će pokloniti bar jednu knjigu. Ovom prilikom pozivaju se druge izdavači da se ugledaju na Lagunu i doniraju svoja izdanja. Akcija će trajati do 2. aprila, kada je Svetski dan knjige za decu i kada će se sumirati rezultati.

Svi zainteresovani pozvani su da u subotu 11. decembra u 12 časova posete ovu knjižaru, gde će na licu mesta moći da se druže sa mališanima iz Prihvatilišta i tom prilikom im poklone barem jednu knjigu sa posvetom iz sopstvene biblioteke.

makonda-tracker