nagrađujemo čitaoce

Glossy vam poklanja roman Džone Lise Dajer i Stivena Dajera "Sezona"

0

Pišite nam i osvojite svoj primerak ove interesantne knjige.

foto: Promo
foto: Promo

Sedam iskeženih devojaka namontiranih za slikanje, koje će uskoro zauzeti svoja mesta u panteonu debitantkinja kluba plavi šešir, u toj retkoj i željenoj ulozi u okviru tradicije koja seže čak do davne 1882. godine...

Predstavljanje debitantkinje društvu je prilika o kojoj mašta svaka mlada Južnjakinja. Ali ne i Megan Maknajt. Ona je fudbalska zvezda koja sanja o Olimpijadi, i daleko je od ženstvene devojke.

Megan ne vidi zašto je toliko važno upariti cipele sa odgovarajucom torbicom, ali njena majka insistira na tome da je pripreme za izlazak u društvo pripremaju za život u stvarnom svetu.

Megan se oseća kao da je stavljaju na prodaju.

Kada zbog buntovnog stava zapadne u nevolju sa predvodnicom debitantkinja, imaće mesec dana da dokaže da ume da pleše i da ima besprekorne manire, ali i da nauči da se spusti u kniks kao prava teksanska dama. U suprotnom će biti izbačena i osramotiće porodicu. Međutim, na jednoj raskošnoj žurki upoznaje Henka Voterhausa, ležernog i racionalnog momka koji je obara s nogu, i zaključuje da biti debitantkinja možda i nije tako strašno.

Sve dok se ne obruka u sobi punoj desetogodišnjaka, ne postane deo medijskog skandala i ne dobije udarac posred lica. Sezona je zvanično počela... ali drama se tek zahuktava.

 

Glossy svojim čitaocima poklanja ovu knjigu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, knjige se preuzimaju u Vlajkovićevoj 8, u Beogradu.

makonda-tracker