Specijalno za Dan žena

Mirjana Bobić Mojsilović u novom romanu iz muškog ugla govori o ostavljenima i onima koji ostavljaju

0

Roman Mirjane Bobić Mojsilović govori o  muškarcu koji nabrajajući asocijacije po azbučnom redu pokušava da odagna paniku pre nego što zauvek ostavi svoju ženu i započne nov život.

 

foto: Vukica Mikača
foto: Vukica Mikača

"Muška azbuka" je priča o braku, strahu, ponavljanju, ljubavi, mržnji i kolebanju – iz ugla muškarca.

 

Bio je to izazov za mene – da budem u koži tipičnog muškarca i da ga razumem,“ kaže Mirjana Bobić Mojsilović o svojoj novoj knjizi.

Ako ste voleli „Azbuku mog života“, obožavaćete roman „Muška azbuka“. Ovo je roman za sve ostavljene i za one koji ostavljaju. Za prevarene i one koji varaju.

 

Mirjana Bobić Mojsilović je spisateljica i slikarka. U Laguni je objavila romane "Dnevnik srpske domaćice", "Azbuka mog života", "Traži me" i "Tvoj anđeo čuvar". Dvanaest njenih naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika. Bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

 

foto: Promo

 

Roman „Muška azbuka“ možete pronaći od četvrtka 8. marta na svim kioscima, u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

 

 

 

makonda-tracker