Vesna Radusinović: Svako svoj krst nosi na leđima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

tanja

05-10-2010 04:01h
Kakvo je to pitanje, Mila? Vrlo je neukusno ulaziti u bilo ciju privatnost, ako ljudi sami o njoj javno ne govore. Prvo, ako je to dijete sin nekog muslimana, onda je vrlo logicno da nije krsten, a ako ga je mama krstila, e onda to nije fer prema ocu djeteta. Najbolja varijanta je ne raditi nista, sacekati da to dijete poraste i samo se opredjeli.Tvoje pitanje ne nosi u sebi nimalo radoznalosti niti ljubopitstva, vec ogromnu dozu ironije i sarkazma. Da li si se mozda zapitala, da li je to dijete uopste trazilo da se rodi?

MILA

04-10-2010 20:24h
DA LI STE KRSTILI SINA?

Timo

04-01-2019 09:32h
@MILA
Pa kad su se to muslimani krstili.

Di UK

04-10-2010 14:07h
Znate sigurno za "Rule fifthy fifthy." Sta god radili i kako god se ponashali uvek ce biti pola onih koji nas podrzavaju, i pola onih koji ce nas osporavati. Kad postanemo svesni tog pravila ne opterecujemo se pitanjima mishljenja drugih o nama samima.

Dobojka

07-10-2010 11:52h
Divan interview, veoma poučan. Predlažem Vam da intervjuišete i Mariju Jovanović, ženu koja je objavila 4 fenomenalne knjige, koja ima šta da kaže, a koja se ne eksponira u medijima... Malo nas poštedite instant i wannabe medijskih ličnosti...

JO

25-04-2011 13:42h
JEL TO ONA STO IMA 5 BANKI A SLAVI 40 RODJENDAN?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: