11. novembra u Novom Sadu

Mlada jutjuberka potpisuje knjigu "Lepota - vlogerski priručnik sa preporukama Jane Dačović"

0

Posle uspešnog druženja sa brojnim fanovima na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu naša najpoznatija Jutjub zvezda Jana Dačović potpisivaće knjigu „Lepota – vlogerski priručnik sa preporukama Jane Dačović“ 11. novembra od 12 sati u knjižari Delfi u Big Shopping centru u Novom Sadu.

foto: promo
foto: promo

Jana Dačović nas je prošle godine sve oduševila neverovatnim planerom, a sada predstavlja priručnik za vlogere.

 

Knjiga „Lepota – vlogerski priručnik sa preporukama Jane Dačović“ puna je saveta kako da uspešno isplanirate svoje vlogove, tj. kako da izaberete boje, frizure, šminku, garderobu, kako da napravite listu proizvoda za lepotu i, najvažnije, kako da se zabavite dok snimate vlogove i da budete autentični.

 

Priručnik je podeljen na oblasti koje predstavljaju po jedno godišnje doba, tako da knjigu možete koristiti tokom cele godine, inspirisaće vas da lepo izgledate u svakom periodu i da planirate svoje vlogove. U svakom delu naći ćete stranice za planiranje koje su povezane sa aktivnostima koje će vam pomoći da vam vlogovi budu u trendu.


Ovo će postati omiljena knjiga svim vlogerima početnicima, ali sasvim sigurno i Janinim fanovima.

 

Knjigu „Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca.

makonda-tracker