iskreno za 30 minuta

Vanja Bulić: Supruga tačno zna kada lažem

0

Gost emisije "30 MINUTA" koja će biti na programu EDU TV - Obrazovne televizije u petak 15. septembra od 20:30h je Vanja Bulić.

foto: promo
foto: promo

On je novinar, književnik, voditelj i roditelj. Kako kaže uloga roditelja mu je najvažnija i najdragocenija. Otkriva kakav je kao otac i dodaje da je ponosan na svoje sinove. Njegov roman u izdanju Lagune pod nazivom "Viza za nebo" izazvao je razne komentare i kritike, a mnogi su ga nazvali rukopisom koji će promeniti Srbiju. "Viza za nebo" je roman o tabloidnoj Srbiji koja je zagazila u nemoral, krv i bezakonje.

 

Sa voditeljem i autorom emisije Dejanom Jelačom razgovarao je o novinarstvu devedesetih, govoreći ovom prilikom koliko je to bilo rizicno vreme, otkrivajući da li je tačno da su nekoliko puta hteli da ga ubiju i kakav je osećaj kad znate da vas neko prati, preti ili čeka ispred zgrade.

foto: promo

Za gledaoce "30 minuta" otkriva da bi voleo da kultnu emisiju "Crni biseri" vrati na male ekrane , ali da je niko neće. Priznao je da supruga čita njegove knjige i da je najstroži kritičar, te da tačno zna kada laže u tekstovima. Za kraj je govorio o svojoj novoj emisiji, otkrivajući zašto su mu žene bile i ostale nateži sagovornici.

 

makonda-tracker