knjiga o kojoj se priča širom sveta

Kenan Crnkić: Uspeh je zarazan

0

Kada se pre nekoliko godina čulo za knjige dr Kenana Crnkića, posebno za naslov „Pazi kojeg vuka hraniš“ auditorijum je bio zaintrigiran a ubrzo upravo sebe I svoje životne puteve prepoznao u jednostavnom pisanju mudrosti koje svi znamo samo smo ih u godinama iza nas pomalo zaboravili.

foto: promo
foto: promo

Pod uticajem sredine i predrasuda, usled posledica naših postupaka za koje smo mislili da su greške. A onda Onda je bilo dovoljno par dručagijih rečenica da nas polako vrate ka putu na kom smo oduvek i bili. Ka našoj želji da živimo život punim plućima.

 

Ovih dana, englesko izdanje prve knjige jednog od najuticajnijih motivacionih govornika ovih prostora, dr.sc. Kenana Crnkića pronašlo je svoje mesto na listi bestseller-a na najvećoj svetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon.

Svojom knjigom „7 tajni uspeha“ ovaj autor se pozicionirao na prvo mesto oblasti knjiga ličnog rasta i na drugo mesto motivacione literature.

 

Nakon nezapamćenog interesovanja u Srbiji i široj regiji ,gde su njegove knjige „7 tajni uspjeha“ i „Pazi kojeg vuka hraniš“ bez izuzetka zauzimale prva mesta na top listama, dr. Crnkić se odlučio za hrabar i za naše prostore neuobičajen iskorak na inostrano tržište.

 

Posebno je interesantna i nedavno upostavljena saradnja sa Džordanom Belfordom ,najboljim svetskim trenerom iz oblasti prodaje. Belford je široj javnosti poznat kao „Vuk sa Vol Strita“ s obzirom da je na osnovu njegove knjige i ličnog životnog iskustva snimljen kultni film u kojem glavnu ulogu glumi Leonardo di Caprio. Da li će i na koji način “Vuk sa Vol Strita” biti uključen u promociju knjige ” Pazi kojeg vuka hraniš” ostaje da se vidi do kraja godine kada se očekuje velika promocija iste u Sjedinjem Američkim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi i Australiji.

foto: promo

U navedenim aktivnostima dr Crnkić računa i na snažnu podršku prijatelja i poslovnog partnera Dž. T. Foksa (J. T. Foxx) koji je broj 1 personalni trener iz oblasti poslovnog i finansijskog uspeha a čiji su klijenti neka od najpoznatijih svetskih imena kao što su Silvester Stalone, Ričard Branson, Dona Karan, Stiv Voznjack, Al Paćino itd.

 

Neće biti iznenađenje ako u narednom periodu osvane vest o dolasku nekog od ovih uspešnih ljudi u Beograd sa ciljem da prenesu svoja iskustva, saznanja, čijenice da nije uvek lako ali je vredno truda ići ka uspehu, ljudima dobre volje i pratiti svoje želje i snove.

 

Dr. sc. Kenan Crnkić smatra se pionirom motivacione literature s obzirom da se kao jedan od prvih, na našim prostorima ,upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći, nakon izuzetno bogate, uspešne i duge poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima delovanja. Trenutno piše novu, treću knjigu po redu, iz oblasti kojoj je punim kapacitetom posvećen a javnost će moći da je pročita već sredinom naredne godine.

makonda-tracker