Story premijera

Poslušajte PRVI kako Lepotica i zver zvuče na srpskom i osvojite ULAZNICE za bioskop

0
Story ekskluzivno predstavlja sinhronizovani trejler za novi Diznijev film. Pogledajte ga i pođite s nama na projekciju
foto: Promo
foto: Promo

Diznijeva Lepotica i zver je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

 

foto: Promo

Lepotica i zver je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.

 

foto: Promo

U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Makgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenca, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Makdonald u ulozi Madam de Plakar, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Časvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi gđe Čajnik.

 

foto: Promo

Priča i likovi koje publika zna i voli, oživeće u spektakularnoj igranoj adaptaciji Diznijevog klasika. Film se kod nas pšrikazuje i u sinhronizovanoj verziji, a glasove junacima pozajmili su: Mina Sovtić, Vojin Ćetković, Đorđe David, Petar Benčina, Boris Režak, Nebojša Ilić, Aleksandar Sedlar, Caci Mihailović, Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Beta Đorevska, Ivana Knežević, Uroš Mišić, Katarina Jovanović, Ivana Zarić, Milena Predić, Ivana Selakov, Ana Kostovska, Bojan Žirović, Boris Pingović, Vladan Milić, Branislav Platiša.

 

Pogledajte PRVI sinhronizovani trejler:

Da biste osvojili dve ulaznice za projekciju filma Lepotica i zver u bioskopu Tuckwood, u subotu 18. marta u 11 časova, pošaljite mejl na redakcija@story.rs. Napišite svoje ime, prezime i broj telefona, a mejl naslovite sa LEPOTICA I ZVER.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a ulaznice se preuzimaju u bioskopu, pre projekcije.

Save

makonda-tracker