požurite!

Nagrađujemo verne čitaoce: Story poklanja karte za film Jesen samuraja

0
Domaći film "Jesen samuraja" u narednih nekoliko dana očekuje svog stohiljaditog gledaoca! Vaš omiljeni portal poklanja vam ulaznice za projekciju ostvarenja koje je već oduševilo desetine hiljada ljudi!
foto: Promo
foto: Promo

Jubilarni gledalac ovog sjajnog filma će osvojiti vrednu nagradu, te ako još uvek niste pogledali novo ostvarenje reditelja Danila Bećkovića, učinite to što pre.

 

Sjajna zabava, i bioskopski ugođaj koji će vas ostaviti bez daha su zagarantovani!

 

Glavne uloge u filmu tumače: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov.

 

"Jesen samuraja" je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) profesionalni je karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea.

 

Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara dovodiga u niz urnebesnih situacija.

 

***

 

Story svojim vernim čitaocima poklanja 3x2 za film "Jesen samuraja", a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom, a reč je o projekciji zakazanoj za 22. oktobar u 17.30 u Takvudu.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

makonda-tracker