bioskopski hit

Ekipa dočekana ovacijama: Film Jesen samuraja osvojio srca novosadske publike

0
Sinoć je u bioskopima Arena Cineplex i CineStar održana novosadska premijera filma "JESEN SAMURAJA"
foto: Promo
foto: Promo

Za premijerne projekcije vladalo je ogromno interesovanje i danima se tražila karta više, pa su i bioskop Arena Cineplex i CineStar uveli dodatne premijerne projekcije.

 

Novosadska publika je ovacijama pozdravila članove ekipe filma, reditelja Danila Bećkovića, scenaristu Dimitrija Vojnova i ostale autore, a posebno glavne glumce, Petra Strugara, Nikolu Koja, Andriju Miloševića, Katarinu Žutić, Sergeja Trifunovića i mladog glumca Petra Novićevića.

 

foto: Promo

Defile crvenim tepihom bio je veoma interesantan medijima, pa je upriličen i živi prenos na Radio Televiziji Vojvodina, a već tradicionalni selfi ekipe filma sa publikom izazvao je oduševljenje u sali.

 

foto: Promo

Možemo slobodno reći da je ceo Novi Sad sinoć bio u znaku filma JESEN SAMURAJA, atmosfera je bila veličanstvena, a ekipa filma je bila jako lepo dočekana. Sudeći po reakcijama publike, dugotrajnim i jakim aplauzom uz ovacije, verujemo da će ovaj grad i u narednom periodu biti “samurajski”.

 

foto: Promo

JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

foto: Promo


Film JESEN SAMURAJA puni bioskopske sale širom Srbije i Crne Gore, pa požurite da na vreme nabavite svoju ulaznicu.

 

 

makonda-tracker