Ogromno interesovanje

Bliži se premijera filma Jesen samuraja: Ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija... (FOTO, VIDEO)

0
Glavni junak filma "Jesen samuraja", Vladica (Petar Strugar), je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu...
foto: Promo
foto: Promo

Vladica se po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina.

 

foto: Promo

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

foto: Promo

U filmu glavne uloge tumači prepoznatljiva i uhodana glumačka ekipa: Petar Strugar, Hristina Popović, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, ali pojačana velikim imenima kao što su Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Katarina Žutić.

 

foto: Promo

O saradnji sa njima, reditelj je izjavio rekao:

Snimao sam 'Jesen samuraja' sa mojim omiljenim glumcima, što je velika privilegija. Neki od njih su igrali u 'Malom Budu', a sa nekima sam radio prvi put, ali mislim da smo se svi savršeno uklopili.

 

Pored toga, to su ljudi koji su stvorili neka od najvrednijih dela savremene srpske kinematografije i verovatno spadaju među najveće glumce koje smo ikada imali.

 

Moja koleginica sa generacije sa Fakulteta dramskih umetnosti, Hristina Popović, je u međuvremenu postala prava filmska diva, a Petar je još jednom pokazao zašto je tako velika zveda. Odnosi na snimanju su bili besprekorni i nema nikoga sa kim ne bih ponovo radio.

 

Kada sam prvi put pozvao Vesnu Trivalić telefonom, preduhitrila me je i rekla da želi da igra u filmu pre nego što sam ja uspeo da je to pitam. To je jedan od najvećih komplimenata koje sam ikada dobio."

foto: Promo

U filmu "Jesen samuraja" imaćemo priliku da po prvi put na filmu vidimo i malenog Petra Novićevića, u ulozi Vukašina, koji je već prvog dana snimanja postao miljenik celokupne ekipe.

 

foto: Promo

Njegovo prvo glumačko iskustvo je više nego pozitivno:

Na snimanju je bilo zabavno i najlepše mi je bilo kad smo snimali scene pored reke Tise i u sportskoj hali u kojoj je bilo puno dece. Nisam morao da uradim teško, osim jedne scene u kojoj nisam mogao da otvorim vrata od sobe.

 

Bilo mi je lepo, svi su se zabavljali sa mnom i čuvali me. Petar Strugar i Hristina Popović su mi pomagali, objašnjavali su mi kako treba da uradim ono sto mi reditelj i direktorka fotografije Bojana kažu."

"Jesen samuraja", film Danila Bećkovića, biće premijerno prikazan u Crnoj Gori 1. oktobra u bioskopu Cineplexx MNE Delta City (Podgorica). U Srbiji, premijerno će biti prikazan 3. oktobra u Sava Centru (20:30 sati) i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center (21:30 sati). U bioskopima od 4. oktobra 2016. godine, karte su u prodaji!

makonda-tracker