Stiže jesen samuraja

Pogledajte prvi trejler: Ovako izgleda prva filmska uloga Ace Lukasa! (VIDEO)

0
Trejler za film "JESEN SAMURAJA" danas je premijerno prikazan na konferenciji kojoj su prisustvovali glavni akteri i tvorci ovog osvarenja
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Konferenciji na kojoj je premijerno predstavljen trejler za film Jesen samuraja, prisustvovali su glavni glumac Petar Strugar, reditelj Danilo Bećković, scenarista Dimitrije Vojnov, producent Marko Paljić, kompozitor Marko Kon i estradni umetnik Aca Lukas, čije je prvo pojavljivanje na filmu izazvalo veoma pozitivne reakcije.

 

"JESEN SAMURAJA" je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

foto: Promo

Premijera filma "JESEN SAMURAJA" u Srbiji je zakazana za 3. oktobar u Sava Centru (20.30h) i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center (21.30h). Film će premijerno biti prikazan u Crnoj Gori 1. oktobra u bioskopu Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).


 

makonda-tracker