zabava za sve generacije

Ana Štajdohar, Ljiljana Stjepanović i Marko Mandić počeli sa sinhronizovanjem Trolova (FOTO,VIDEO)

0
Sećate se onih luckastih igračkica sa velikim očima koje su se razlikovali po boji kose? Studio DreamWorks Animation ove jeseni predstavlja film upravo o njima – "Trolovi", koji u domaće bioskope stiže 3. novembra.
foto: Promo
foto: Promo

Za našu najmlađu publiku, studio Moby Dub je već počeo sa radom na sinhronizaciji ove animirane komedije, a glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović.

 

Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova – Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici ovog animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

 

foto: Promo

Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

 

foto: Promo

Bioskopska publika će od 3. novembra biti u prilici da širom Srbije uživa raspevanoj animiranoj komediji "Trolovi", koja u sebi ima poznate pesme kao što su "True Color", "Total eclipse of the heart" i popularni hit Džastina Timberlejka "Can't Stop The Feeling". A kako sve to zvuči na sprskom jeziku, pogledajte u ovom kratkom videu.

 

makonda-tracker