kad oni pozovu, svi trče u bioskop

Glumci vam šalju ledeni pozdrav: Simpatična poruka ekipe koja stoji iza sinhronizacije Ledenog doba (VIDEO)

0
Prošlog vikenda je pretpremijerno prikazano novo poglavlje poznate animirane franšize – Ledeno doba: Veliki udar, ali od ovog četvrtka, 14. jula stiže u sve bioskope širom Srbije.
foto: Promo
foto: Promo

Studio 20th Century Fox je i ovoga puta poverio uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma.

 

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuticu Eli.

 

foto: Promo

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Tomaš Sarić je neustrašivi Bak, dok su uloge zabavnih Kreša i Edija preuzeli Boris Milivojević i Lako Nikolić.

 

Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević.


Ono što je drugačije od svih prethodnih sinhronizacija jeste da se u ovom delu pojavljuju i košarkaš Marko Kešelj, koji sinhronizuje zavodnika zeca Tedija, kao i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju jednoroge Misti i Babls, drugarice od Sidove najveće ljubavi Bruk.

 

foto: Promo

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

 

foto: Promo

Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

 

 

A ukoliko želite da pogledate originalnu verziju filma na velikom platnu, to možete uraditi samo u periodu od 14. do 20. jula kada će biti prikazana nesinhronizovana i netitlovana verzija u 3D-u i to u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

makonda-tracker