sjajna glumačka ekipa

Od autora hit komedije Mali Budo: Stiže novi film Jesen samuraja

0
Premijera filma "Jesen samuraja" zakazana je za 4. oktobar i to na dve lokacije, u Sava Centru sa početkom u 20:30h i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 21:30h, a ulaznice su već u prodaji.
foto: Promo
foto: Promo

Glavne uloge u filmu "Jesen samuraja", reditelja Danila Bećkovića koji stoji i iza hit komedije "Mali Budo", tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, a po prvi put na filmu pojavljuje se sedmogodišnji Petar Novićević.

 

foto: Promo

 

"Jesen samuraja" je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija.

 

foto: Promo

 

Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

 

foto: Promo

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina.

 

foto: Promo
foto: Promo

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea.

 

Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

 

Scenario: Dimitrije Vojnov
Producent: Marko Paljić
Žanr: romantična komedija

 

makonda-tracker