otkrila tajnu

Šta doručkuje sultanija Mahidevran? Ovo je OMILJENO JELO turske glumice, a zahvaljujući jednoj rutini ima VITKU LINIJU

0

Gotovo sve turske glumice imaju neobičnu lepotu i vitku liniju, a sultanija Mahidevran najviše voli da dan započne ovim jelom 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poznata turska glumica Nur Fetahoglu domaćoj publici se predstavila ulogom nesrećne sultanije Mahidevran u istorijskom serijalu "Sulejman Veličanstveni".

 

Njeni problemi zaokupljali su pažlju domaće publike svake večeri, a lepota i prefinjenost koju je emitovala kroz ulogu učinili su da je i danas mnogi obožavaju. 

 

Ono što o njoj retko ko zna jeste da je rođena u Nemačkoj, ali se još kao dete preselila u Istanbul gde je i odrasla. Upravo zbog toga ona obožava mediteranski način ishrane koji se zasniva na zdravim namirnicama, svežoj ribi i morskim plodovima.

 

 

Tokom kultne serije glumica je promenila sijaset neobičnih haljina i svaka od njih stajala joj je kao salivena. Uzan struk, vitak stas i prefinjeno držanje pomogli su joj da ulogu iznese toliko dobro da je teško bilo zamisliti je u drugačijoj garderobi.

 

Za tu njenu savršenu liniju zaslužna je pažljivo odabana ishranama, a Nur je često isticala i da ima navike koje je usvojila još u detinjstvu i kojih se do danas ne odriče.

 

 

Nur je za turske medije više puta govorila kako obožava spanać i sarmu od kelja, a nikad ne može da odbije mihlamu, jelo koje se uglavnom sprema za doručak.

 

Kako kaže, voli da kuva i veoma je spretna kuhinji, a pravi je gastronomski majstor kada su u pitanju razne vrste ribe koje priprema na pari. Upravo to je tajna njene vitke linije - ništa, ali baš ništa ne sprema u ulju i sa previše masnoće.

 

Među kolegama poznata po sujeverju. Kako su njene kolege govorile, ključeve nosi samo na privesku u obliku telefona jer joj on donosi sreću, a iz kuće izlazi isključivo desnom nogom, čime se štiti od uroka. 

 

 

makonda-tracker