telekom srbija

SERIJA „BUNAR“ PREMIJERNO PRED DOMAĆOM PUBLIKOM: 5. novembra počinje emitovanje nove domaće serije na Superstar kanalu

0

Nova domaća serija „Bunar“, definisana kao drama egzistencijalizma i potrage za smislom, počinje svoj „život“ na malim ekranima gde će publici ponuditi intimnu priču inspirisanu traženjem odgovora na pitanje zašto zapravo postojimo na ovom svetu.

foto: Promo
foto: Promo

Jedanaest epizoda nove serije emitovaće se svakog vikenda u 21 čas na Superstar kanalu, a autori najavljuju priču koja će publiku nasmejati, rasplakati i pokazati da u svakome od nas postoji još jedna osoba koju ne poznajemo.

Producent serije “Bunar” je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi „Film Danas” i “Dandelion production”.

 

- Četiri godine smo strateški usmereni ka kreiranju domaćeg filmskog i serijskog sadržaja, i za ovo vreme postali smo apsolutni lider na tržištu u domenu produkcije. Kako je ulaganje u kulturu i kinematografiju jedan od fokusa našeg poslovanja, ostvareni rezultat jeste jedinstveni sadržaj koji nudimo publici.

 

Svesni smo da smo na dobrom putu, i to najbolje pokazuje odličan prijem na koji naši sadržaji nailaze ne samo u regionu, već i širom sveta. Naime, pojedine serije su otkupljene za prikazivanje na tržištima pet kontinenata, što svedoči o kvalitetu ali i univerzalnosti tema kojima se bavimo“, izjavio je generalni direktor kompanije Telekom Srbija, Vladimir Lučić.

 

Glavni akter, Radomir, profesor je filozofije koji se nakon afere sa studentkinjom koja je ostala u drugom stanju povlači u svoje rodno selo u želji da „pronađe sebe“.

 

Serija Bunar
foto: Promo

 

- Ova priča nije istinita ali bi to lako mogla da bude. Muškarac i žena, iz potpuno različitih potresa, odustaju od svojih života i povlače se na mesto gde ih tek čeka život, ali sad u njegovom najsirovijem obliku. Serija Bunar se razlikuje od ostalog dramskog programa po temama koje obrađuje i po tome kako ih obrađuje. Veoma sam spokojan i ponosan na svoje kolege glumce koji su ovde uradili, tvrdim, psihološke studije i pokazali same vrhove glumačke igre u njenom najuzvišenijem obliku - rekao je koautor i akter glavne uloge u seriji Igor Đorđević.

 

Jedan od kreatora serije, Predrag Gaga Antonijević rekao je da su stvaraoci serije pokušali da kreiraju nešto originalno.

 

- Seriju odlikuju fenomenalne uloge sjajnih glumaca, okupila se ekipa koja je zaista genijalna. Gledajte pažljivo, jer mislim da smo stvorili novu stazu i malo pomerili lestvicu, a tome uvek i težimo u ovom poslu. Napravili smo nešto neobično i mislim da će publika to i prepoznati - rekao je on.

 

Serija Bunar
foto: Promo

 

 

Na putu koji prolazi, glavni junak susreće se sa velikim brojem novih i nepoznatih lica, a svaki od tih susreta ga menja i utiče na ličnost koja će postati. Razgovori između protagonista su velika snaga ove serije, a jedan od scenarista Nataša Drakulić rekla je da je rad na seriji bilo nezaboravno iskustvo i da je pišući scenario imala priliku da odlično upozna šumadijsko selo i mentalitet njegovih stanovnika.

 

Pored glavnog junaka u seriji ćemo se upoznati i sa pričama mnogih drugih aktera koje tumače Milica Janevska, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić i mnogi drugi.

 

Serija je realizovana pod rediteljskom palicom Maše Nešković i Igora Đorđevića, dok scenario potpisuju Nataša Drakulić i Igor Đorđević

Zanimljivu radnju serije „Bunar“ možete pratiti na Superstar kanalu, poznatom po uvek svežem sadržaju i vrhunskoj filmskoj i serijskoj produkciji.

 

 

makonda-tracker