ispratite njene korake

NJENO SAVRŠENSTVO LEŽALO JE U JEDNOSTAVNOSTI: Saveti predivne Odri Hepbern o lepoti i njene bjuti tajne

0

Legendarna Odri Hepbern poznata je po bezvremenskom stilu i lepoti. Njena tajna ležala je, zapravo, u nekolicini sasvim jednostavnih koraka, koje danas svaka žena lako može ispratiti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za savršene trepavice uložite vremena

 

Poznato je da je Odri i te kako vodila računa o svojim trepavicama. Ona je, nakon nanošenja maskare, imala običaj da razdvaja svaku trepavicu posebno kako bi postigla željeni utisak, a to su savršeno guste i definisane trepavice!

 

Konjski rep je šik

 

Možda vam ne deluje dovoljno elegantno za svaku priliku, ali Odri je volela najobičniji konjski rep. Samo dobro začešljajte kosu i nanesite malo seruma za sjaj.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

UPOZNAJTE UNUKU LEGENDARNE ODRI HEPBERN: Ima 27 godina, lepotom osvaja SVET, a sličnost sa slavnom bakom je NEVEROVATNA

 

Uložite u dobre proizvode za negu kose

 

Nakon što je sreo Odri 1974. godine, čuveni stilista Filip Kingsli je predstavio svoj čuveni proizvod Elasticizer, koji se nanosi pre šampona da bi kosa bila zdrava i živa. Odri je obožavala tretmane kose, posebno ovaj proizvod.

 

Veliki šeširi su uvek IN

 

Ne samo da vas štite od sunca, već ćete izgledati kao zvezda starog Holivuda.

 

1 / 9 Foto: Profimeda

 

Štitite se od sunca

 

U vezi sa tim, nanosite kremu za sunčanje, jer je to važan i ključan korak anti-ejdžing bjuti rutine. Ako želite dodatnu zaštitu, nosite šarene kišobrane kao dama Odri Hepbern. I stajliš i funkcionalno!

 

Miris kao zaštitni znak

 

Živanšijev  L'Interdit originalno je nastao 1957. specijalno za Odri! Dok možda mi nismo u prilici da imamo parfem koji će biti posvećen baš nama, možemo odabrati jedan koji ćemo nositi u svakoj prilici.

 

Tačno je znala šta jede

 

Odri je obožavala krompire. Oni su bogati vitaminom C, antioksidantima i magnezijumom, što samo doprinosi sjajnoj koži. Njen sin je govorio da je Odri znala da luta pijacama tražeći sezonsko voće i povrće, posebno ono bogato mineralima i vitaminom C. Jela je meso, ali u malim dozama.

 

 

Hidratacija je ključ

 

Njeno pravilo bilo je jednostavno: ostanite hidrirani, regenerišite kožu.

 

Uskladite karmin s autfitom

 

Odri je imala poseban bjuti trik uz koji je uvek izgledala tako šik i tako seksi. Samo odaberite nijansu karmina koja se uklapa uz vaš stajling.

 

Godine nemaju veze sa stilom

 

I u 60. godini je Odri izgledala zanosno. Nosila je nežniju šminku, sve je činila suptilnim i opet je sijala! Takođe, nije se bojala da nosi šik garderobu, kao što su smela Živanši izdanja. Dakle, lagana šminka i hrabra odeća!

 

 

 

 

 

makonda-tracker