uživaćete u svakoj sekundi

Duhoviti, romantični, idealni za žensko veče: Filmovi koje treba da gledate isključivo s drugaricama

0

Situacije koje smo videli u ovim ostvarenjima doživeli su skoro sve od nas, a postoji li bolji način nego da ih se prisetite smejući se s prijateljicama?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Okupite drugarice, napravite mnogo roze limunade, spremite kokice i uživajte u večeri punoj smeha, romantike, ali i lekcija o ljubavi!

 

 

Za sve je kriva svekrva (Monster-in-Law)

 

 

Lepa Čarli, koju igra Dženifer Lopez, konačno pronalazi čoveka svog života i sve u vezi s njim i njihovim odnosom je savršeno, osim činjenice da njegova majka ne može da je vidi i nema problem da joj to pokaže.

 

 

Duh (Ghost)

 

 

Jedan od filmova koji se godinama gleda iznova donosi nam priču o ljubavi koja prkosi čak i smrti. Nakon što lik kog igra Patrik Svejzi pogine, njegov duh i dalje luta i saznaje da je njegova draga u opasnosti. Iako ne može mnogo, on pokušava da je upozori i pomogne joj, a u tome mu pomaže otkačena prevarantkinja koja se pretvara da je medijum, a odigrala ju je Vupi Goldberg.

 

Okrutne namere (Cruel Intentions)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by y2k obsessed ✨ (@00sfreak)

 

Klasično delo Hoderlosa de Laklosa u stilu Makbetovih veštica, ima sve što može da vam padne na pamet, pa i više od toga — intrige, obmane, laži, manipulaciju, incest, seks... Mladi bogataš Sebastijan otrov je za žene, ali njegov cilj je njegova polusestra Ketrin.

 

Žene na ivici nervnog sloma (Mujeres en el borde de un ataque de nervios)

 

Ženska priča, humor i potpuno otkačeni likovi, sve iz ugla neverovatnog Pedra Almodovara! Pepa i Ivan su dugogodišnji ljubavnici, a nakon što Pepa saznaje za Ivanovovu preljubu u trenutku kad je ona trudna odlučuje da izvrši samoubistvo. Drugarica je odgovori od toga, nakon čega Pepa želi da počne novi život, ali sve okolnosti su protiv njenog spokoja...

 

Šta žene žele (What Women Want)

 

 

Nik Maršal, plejboj iz Čikaga i verovatno jedan od najnarcisoidnijih likova koje smo videli na filmu, nakon što doživljava nezgodu kada je upao u kadu s uključenim fenom, dobije sposobnost da pročita misli žena. On je najpre uznemiren i uplašen, ali vrlo brzo shvata da to može da zloupotrebi kako bi napredovao u poslu i popravio svoj odnos sa ćerkom...

 

Druga Bolenova kći (The Other Boleyn Girl)

 

 

Ana i Meri Bolen nadmeću se za ljubav kralja Henrija VIII. Nakon što je Meri brinula o njemu posle jedne povrede, on se zaljubio u nju, sa čime se Ana teško nosi i odlučna je da ga zavede. Ubrzo će se obe uvući u kraljev krevet, ali na mestu kraljice može da sedi samo jedna od sestara!

 

Kako izgubiti dečka za 10 dana (How to Lose a Guy in 10 Days)

 

 

Mlada novinarka Endi Anderson želi da napreduje u karijeri i piše o ozbiljnim temama, a da bi sa ženskih strana prešla na društvene rubrike, mora da zadovolji urednicu člankom na temu „Kako izgubiti dečka za 10 dana“. Njen zadatak je da pronađe momka koji će se zaljubiti u nju, a potom da ga otera svojim ponašanjem, zbog čega ona dovodi momka koji joj se zapravo dopao do granice ludila...

 

 

makonda-tracker