uživaju

GLUMICA NAPUSTILA VELIKU BRITANIJU I UPUTILA SE U BEOGRAD: Branka Katić je odmah došla u pozorište i sastala se sa njim!

0

Gledaćemo je i na domaćem filmskom platnu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna Branka Katić stigla je iz Velike Britanije u Beograd.

 

Čim je doputovala u prestonicu, glumica nije gubila vreme, već je odmah posetila Beogradsko dramsko pozorište i sastala se s rediteljem Jugom Radivojevićem

 

U prilog tome svedoče i fotografije koje su osvanule na Fejsbuk stranici JDP. Kako dalje saznajemo, glumica i reditelj su se dogovorili o dugoročnoj saradnji. Nije poznato to da li je Branka u domovinu došla sa suprugom, engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom i njihovim naslednicima. Ipak, ono što je sigurno jeste da će ona narednih meseci boraviti u domovini jer snima seriju tokom leta. Otkako se 2000. godine udala i napustila našu zemlju, ona se gotovo nikad nije pojavljivala u javnosti sa svojim životnim saputnikom, jer drži do privatnosti. S njim ima dvoje dece - Luja, koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu. Branka je bila jedna od naših najangažovanijih glumica, a posle filma "Crna mačka, beli mačor" Emira Kusturice okrenula se inostranoj karijeri. Nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

 

foto: Profimedia

"Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle nekoliko meseci sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila" - ispričala je svojevremeno glumica za medije.

 

 

 

makonda-tracker